Groepsuitje eFoilen met Flying Fish

Ben je op zoek naar een spannende activiteit naast het arrangement van het restaurant, dan ben je bij onze Watersport partner Flying Fish eFoil School bij het juiste adres! In samenwerking met hen zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk dag hebt tijdens jouw bedrijfsuitje, team building activiteit, vrijgezellenfeestje, familiefeest of vriend(innen)feestje! Wil jij lekker samen met je vrienden genieten van de zon en buitenlucht, terwijl je iets nieuws leert op het water? Kom dan naar onze locatie aan de Nieuwe Meer! Een voorbeeld van een verzorgd bedrijfsuitje door ons:

13.30-14.30: eFoil clinic + SUP tour
14.30-16.00: team building workshop of vergaderen in een van onze vergaderruimtes
16.00-18.00: bootje varen
18.00-21.00: verzorgd diner bij Restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen

Zelf nog andere ideeën? Neem dan contact met ons op en dan stellen we een aantrekkelijk programma samen. Prijzen variëren tussen de 50 en 150 euro per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal eFoils.

Wat is eFoilen?
Maar wat is eFoilen precies? Om te kunnen eFoilen heb je geen wind of golven nodig. Een eFoil wordt namelijk elektrisch aangedreven met als een vin een hydrofoil. Hierdoor ervaar je het magische gevoel van vliegen over het water. Iedereen kan het leren: jong en oud, surfervaring of geen surfervaring. Het origineelste groepsuitje van het moment!